Οι πιο συχνές Ερωτήσεις

Η άδεια οδήγησης είναι υποχρεωτική για την ενοικίαση ενός οχήματος και πρέπει να την παρουσιάσετε κατά την παραλαβή του.

Πρέπει να εκτιμήσουμε τα έξοδα ενοικίασης του αυτοκινήτου και να λάβουμε μια προ έγκριση από την τράπεζά σας.
Η εκτίμηση αυτή βασίζεται σε: – Αναμενόμενη διάρκεια ενοικίασης – Εφαρμοστέο ποσοστό ΦΠΑ – τυχόν επιπλέον χρεώσεις όπως βενζίνη, κ.λ.π. Το ποσό αυτό δεν χρεώνεται. Δεσμεύεται σε τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου της κάρτας μέχρι να χρεωθεί το τελικό ποσό της ενοικίασης. Παρακαλώ δείτε τις γενικές πληροφορίες ενοικίασης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η απαλλαγή μπορεί να μειωθεί, έναντι καταβολής επιπλέον χρέωση. Κατά την κράτηση on line, ανατρέξτε στην ενότητα “Προτεινόμενες ασφάλειες”, όπου θα πρέπει να προστεθεί ένα CDW ή ECDW ή SCDW πακέτο που θα μειώσει εν μέρει την απαλλαγή ευθύνης.

Η Karent προσφέρει απεριόριστα χιλιόμετρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να οδηγείτε όσο θέλετε. Ωστόσο, συνιστούμε ότι κανένας οδηγός δεν πρέπει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή / και χωρίς να κάνει τα απαραίτητα διαλύματα για ανάπαυση.

Θα πρέπει να είστε ηλικίας 21 ετών και άνω για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και σε κάθε περίπτωση να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον τρία χρόνια. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της ηλικίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος. Υπάρχει χρέωση νέου οδηγού που μπορεί να ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις. Για online κρατήσεις, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στις σελίδες που αφορούν τους Ειδικούς Όρους. Αυτές οι πληροφορίες θα σας δοθούν αυτόματα αν εισέλθετε στην ιστοσελίδα παραθέτοντας την άδεια οδήγησης σας.

Ναι, η karent σας επιτρέπει να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας στο διαδίκτυο αφού επιβεβαιωθεί, με την προϋπόθεση ότι γίνεται μέχρι ενενήντα έξι (96) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη ενοικίασης του οχήματος. Πρέπει απλά να κάνετε κλικ στο “Προβολή, τροποποίηση ή ακύρωση της κράτηση μου”. Σημειώστε ότι μόνο εσείς μπορείτε  να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτηση που έχετε κάνει online. Δεν θα είναι εφικτό να τροποποιηθεί από το κέντρο κρατήσεων της Karent η από ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της τροποποίησης ή ακύρωσης μέσω e-mail.

Η Karent μπορεί να σας επιτρέψει να οδηγήσετε σε ένα άλλο νησί, με το όχημα. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με τις κατηγορίες αυτοκινήτων και το νησί που επιθυμείτε να επισκεφθείτε. Παρακαλείστε να ελέγξετε την Προϋποθέσεις Ενοικίασης.

Η Karent παρέχει στους πελάτες πλήρη 24ωρη έκτακτης ανάγκης οδική βοήθεια. Οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης είναι τυπωμένοι στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, θα λάβετε άμεση βοήθεια. Θα πρέπει να θυμάστε πάντα να συμπληρώνετε ένα έντυπο δήλωσης τροχαίου ατυχήματος, εάν συμβεί ένα ατύχημα, δίνοντας μια πλήρως άποψη για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Σε περίπτωση ατυχήματος, πάντα πρέπει να κάνετε μια φιλική δήλωση από κοινού με τον άλλο εμπλεκόμενο οδηγό (θα βρείτε ένα έντυπο στο φάκελο που περιέχει τα έγγραφα του οχήματος). Αν δεν το κάνετε, μπορεί να θεωρηθεί ευθύνη σας το κόστος αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο όχημα ενοικίασης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους ενοικίασης και τις τυχόν οδηγίες που παρέχονται κατά τη στιγμή της παραλαβής. Η τιμή των κύριων συνηθισμένων τμημάτων (ανταλλακτικά) είναι διαθέσιμη στο σταθμό Karent, έτσι ώστε οι μικρές ζημιές μπορούν αμέσως να καταβληθούν κατά τη στιγμή της επιστροφής.

Μετά την ενοικίαση

Κανόνες που εφαρμόζονται για την τροφοδοσία και τον ανεφοδιασμό εξαρτώνται από τον τύπο της μίσθωσης του προϊόντος που έχετε επιλέξει. Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά τους κανόνες που ισχύουν για κάθε ενοικίαση που κάνετε. Συνήθως τα οχήματα παρέχονται με μια πλήρη δεξαμενή καυσίμων. Κατά την επιστροφή του οχήματος, 3 καταστάσεις μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια:

Επιλογή 1. Επιστροφή του οχήματος με το ίδιο επίπεδο δεξαμενής καυσίμου:
Σας παρέχουμε ένα όχημα με γεμάτο ντεπόζιτο καυσίμου ενός καθορισμένου επιπέδου των καυσίμων που αναφέρονται στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα με το ίδιο επίπεδο καυσίμων.
Δεν πληρώνετε είτε για χρέωση ανεφοδιασμού ή καυσίμων. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι Karent μπορεί να σας ζητήσει να παρέχει μια απόδειξη αγοράς καυσίμων.
Επιλογή 2. Επιστροφή του οχήματος με διαφορετικό επίπεδο της δεξαμενής καυσίμου από το επίπεδο της δεξαμενής καυσίμων που αναφέρονται παραλαβή (χρέωση Ανεφοδιασμός):
Αν δεν έχετε λάβει την επιλογή γεμάτο ρεζερβουάρ και το όχημα δεν επιστραφεί με το ίδιο επίπεδο καυσίμων με εκείνο που διαπιστώθηκε κατά το χρόνο pick-up, θα χρεωθείτε το κόστος του καυσίμου που λείπει συν μια χρέωση ανεφοδιασμού

Επιλογή 3. Πλήρης Tank
Στην παραλαβή έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε ένα γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμου. Το κόστος αυτό θα εξαρτηθεί από την κατηγορία του οχήματος.
Μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με ότι καύσιμο έχει απομείνει σε αυτό.
Η Karent δεν θα σας χρεώσει για οποιαδήποτε χρέωση ανεφοδιασμού, αλλά η Karent δεν θα σας αποζημιώσει για οποιαδήποτε αχρησιμοποίητα καύσιμα.

Κράτηση

Στο τέλος της διαδικασίας κράτησης, θα δείτε μια σελίδα «Επιβεβαίωση Κράτησης» με τον αριθμό κράτησης. Θα λάβετε επίσης ένα e-mail επιβεβαίωσης που περιέχει τις λεπτομέρειες της κράτησής σας.

Ναι, η karent σας επιτρέπει να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας στο διαδίκτυο αφού επιβεβαιωθεί, με την προϋπόθεση ότι γίνεται μέχρι τουλάχιστον ενενήντα έξι (96) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης του οχήματος σύμφωνα με κράτηση που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν τη μηχανή κρατήσεων. Πρέπει απλά να κάνετε κλικ στο “Προβολή, τροποποίηση, ακύρωση την κράτηση μου”. Σημειώστε ότι μπορείτε μόνο να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε τις κρατήσεις που θα γίνουν σε απευθείας σύνδεση από τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε κρατήσεις που γίνονται από το τηλεφωνικό κέντρο κράτησης Karent, ή από ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της τροποποίησης ή ακύρωσης μέσω e-mail.

Ναι, μπορείτε να δείτε την κράτησή σας, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Τροποποίηση / Ακύρωση.

Ο σταθμός Karent (σταθμός παραλαβής) υποχρεούται να παρέχει, μέσα σε μια δεδομένη “εγγυημένη περίοδο», την κατηγορία του οχήματος που ζητήσατε όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη στιγμή της κράτησης. Αυτό ισχύει αν το όνομά του οδηγού πληροί τις απαιτήσεις ενοικίασης (ελάχιστη ηλικία, έγκυρη άδεια οδήγησης, κλπ).
Εάν η κατηγορία του οχήματος δεν μπορεί να παρασχεθεί κατά τη διάρκεια αυτής της «εγγυημένης περιόδου», θα προταθούν εναλλακτικές λύσεις μέσα σε μία ώρα μετά την άφιξή σας στο σταθμό χωρίς επιπλέον κόστος. Η εγγυημένη περίοδος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις λεπτομέρειες πληρωμής που παρέχονται κατά τη στιγμή της κράτησης: Εγγύηση μία ώρα: Εάν δεν έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής κατά τη στιγμή της κράτησης, η τοποθεσία ενοικίασης Karent μπορεί να κρατήσει το όχημά σας μέχρι και μία ώρα μετά από την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης του οχήματος σύμφωνα με κράτηση που πραγματοποιήθηκε. Εγγύηση κράτησης μέχρι την ώρα του κλεισίματος του σταθμού): Εάν παρέχονται τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής και την ταυτότητα του οδηγού κατά τη στιγμή της κράτησης, μια “κράτηση Hold ” ισχύει μέχρι το κλείσιμο του σταθμού. Αυτό σημαίνει ότι ο σταθμός θα κρατήσει ένα όχημα για την κράτηση μέχρι το κλείσιμο του σταθμού. Αυτή η εκτεταμένη εγγύηση ισχύει επίσης αυτόματα σε προπληρωμένες κρατήσεις (κρατήσεις των οποίων η πληρωμή έγινε κατά τη στιγμή της κράτησης).

Η άδεια οδήγησης είναι υποχρεωτικό έγγραφο για την ενοικίαση ενός οχήματος και πρέπει να παρουσιαστεί κατά παραλαβή.

Μια έγκυρη άδεια οδήγησης απαιτείται για να πάρετε το όχημα από το σταθμό. Η ημερομηνία λήξης της άδειας οδήγησης πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την ημερομηνία επιστροφής της ενοικίασης σας.

Ο πρόσθετος οδηγός επιτρέπεται να οδηγεί το όχημα. Πρέπει να αναφέρεται ρητά στο μισθωτήριο συμβόλαιο ενοικίασης.

Κατοικίδια ζώα έχουν εγκριθεί εντός των οχημάτων μας. Ωστόσο, θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.

Όταν θα φτάσετε στο σταθμό παραλαβής του οχήματος σας, θα μπορούσατε να ζητήσετε για μια υψηλότερη κατηγορία εάν είναι διαθέσιμη. Το προσωπικό της Karent θα σας παρέχει το αναβαθμισμένο όχημα και θα σας χρεώσει επιπλέον για τη διαφορά της τιμής.

Μια έγκυρη άδεια οδήγησης απαιτείται για να παραλάβετε το όχημα. Θα πρέπει να την δείξετε κατά την παραλαβή. Η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες (ευρωπαϊκή ή / και διεθνή άδεια οδήγησης ή μεταφρασμένη)

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα παιδικό κάθισμα ανά ημέρα. Παρακαλώ ρωτήστε για τις λεπτομέρειες στο σταθμό Karent, ή, εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε το προϊόν στην κράτησή σας μέσω του κουμπιού ‘Προσθήκη έξτρα κατά την επιλογή του οχήματός σας.

Κατά τη διάρκεια της Ενοικίασης

Κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, η δήλωση κλοπής ή απώλειας της άδειας οδήγησης μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Θα πρέπει να παρουσιάσετε στον εκπρόσωπο μας:
1) Την κανονική άδεια οδήγησης, που εκδίδεται από τη χώρα διαμονής σας, σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία. Θα ζητηθεί σε κάθε ενοικίαση. Εκτός από την κανονική άδεια οδήγησής σας, η Διεθνής άδεια οδήγησης είναι επίσης υποχρεωτική αν η άδεια οδήγησής σας είναι γραμμένη σε γλώσσα διαφορετική από εκείνη της χώρας ενοικίαση ή / και οι χαρακτήρες δεν μπορούν να διαβαστούν στην χώρα ενοικίασης. Σημειώστε ότι η Διεθνής άδεια οδήγησης είναι έγκυρη μόνο εφόσον συνοδεύεται από την κανονική άδεια οδήγησης. Οι άδειες οδήγησης πρέπει να ισχύουν στη χώρα της ενοικίασης.
2) Έγγραφο αναγνώρισης σας, όπως το διαβατήριό σας (ή το εθνικό δελτίο ταυτότητας σας)
3) Έγκυρη πιστωτική κάρτα με ημερομηνία λήξης μετά την ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου.

Πρέπει να εκτιμήσουμε τα έξοδα ενοικίασης του αυτοκινήτου και να λάβουμε προέγκριση από την τράπεζά σας.
Η εκτίμηση αυτή βασίζεται σε:
Αναμενόμενη διάρκεια ενοικίασης
Εφαρμοστέο συντελεστή ΦΠΑ
Τυχόν επιπλέον χρεώσεις όπως βενζίνη, κ.λ.π.

Το ποσό αυτό δεν χρεώνεται. Είναι δεσμευμένο σε τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου της κάρτας μέχρι να χρεωθεί το τελικό ποσό της ενοικίασης. Παρακαλώ δείτε γενικές πληροφορίες μας ενοικίασης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συμφωνία μίσθωσης είναι η επίσημη σύμβαση, που υπογράφεται από την Karent και τον πελάτη (ο μισθωτής) κατά τη στιγμή της παραλαβής, το οποίο δείχνει τους όρους της ενοικίασης, την κατάσταση του οχήματος και το επιτόκιο που εφαρμόζεται.

Η Karent παρέχει στους πελάτες πλήρη 24ωρη έκτακτης ανάγκης οδική βοήθεια. Οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης είναι τυπωμένοι στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, θα λάβετε άμεση βοήθεια. Θα πρέπει να θυμάστε πάντα να συμπληρώνετε ένα έντυπο δήλωσης τροχαίου ατυχήματος, εάν συμβεί ένα ατύχημα, δίνοντας μια πλήρως άποψη για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Σε περίπτωση ατυχήματος, πάντα πρέπει να κάνετε μια φιλική δήλωση από κοινού με τον άλλο εμπλεκόμενο οδηγό (θα βρείτε ένα έντυπο στο φάκελο που περιέχει τα έγγραφα του οχήματος). Αν δεν το κάνετε, μπορεί να θεωρηθεί ευθύνη σας το κόστος αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο όχημα ενοικίασης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους ενοικίασης και τις τυχόν οδηγίες που παρέχονται κατά τη στιγμή της παραλαβής. Η τιμή των κύριων συνηθισμένων τμημάτων (ανταλλακτικά) είναι διαθέσιμη στο σταθμό Karent, έτσι ώστε οι μικρές ζημιές μπορούν αμέσως να καταβληθούν κατά τη στιγμή της επιστροφής.

Η Karent μπορεί να σας επιτρέψει να οδηγήσετε σε ένα άλλο νησί, με το όχημα. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με τις κατηγορίες αυτοκινήτων και το νησί που επιθυμείτε να επισκεφθείτε. Παρακαλείστε να ελέγξετε την Προϋποθέσεις Ενοικίασης.

Σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών του οχήματος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Karent. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, μπορεί να πάρει μεταξύ 1 ως 4 ώρες για να παραλάβετε τα νέα κλειδιά. Θα εφαρμοστούν πρόσθετες χρεώσεις για την υπηρεσία αυτή. Η απώλεια των κλειδιών δεν καλύπτεται από καμία ασφάλεια.

Τα οχήματα μας είναι έτοιμοι για ενοικίαση από τη στιγμή που έχουν περάσει με επιτυχία όλους τους ελέγχους προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της ενοικίασης σας και σύμφωνα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει, θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε συνήθεις επιθεωρήσεις (στάθμη λαδιού, πίεση των ελαστικών …), σύμφωνα με τη λογική και συνετή χρήση. Θα πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση για οποιοδήποτε σήμα από τα φώτα προειδοποίησης στο ταμπλό του οχήματος και να λάβετε κάθε απαραίτητη προστατευτική δράση. Για αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρακαλώ δείτε τους όρους ενοικίασης Karent.

Το όχημα πρέπει να το έχετε επιστρέψει στο σταθμό Karent το αργότερο κατά την ημερομηνία και ώρα που αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Η περίοδος ενοικίασης θα τελειώσει όταν επιστρέψετε το όχημα στο σταθμό Karent και τα κλειδιά του οχήματος μαζί με τα έγγραφα κυκλοφορίας παραδοθούν σε έναν υπάλληλο της Karent ή του αντιπροσώπου του. Η περίοδος ενοικίασης υπολογίζεται ανά 24 ώρες μη διαιρετό από τη στιγμή της παραλαβής του οχήματος. Η Karent επιτρέπει μια περίοδο ανοχής 29 λεπτά από το τέλος της ενοικίασης.

Σε περίπτωση που πάρετε κάποιο πρόστιμο κατά τη διάρκεια της ενοικίασης σας, θα λάβετε ειδοποίηση από την αστυνομία ή από την Karent και θα πρέπει να το πληρώσετε. θα χρεωθείτε επιπλέον του προστίμου έξοδα διαχείρισης που περιλαμβάνονται άμεσα στο τελικό τιμολόγιο της ενοικίασης.

Ασφάλειες

Πρόσθετες παροχές ή ασφάλειες μπορούν να προστεθούν on-line. Μπορούν επίσης να προστεθούν και κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Η απαλλαγή μπορεί να μειωθεί, έναντι καταβολής επιπλέον χρέωσης. Κατά την κράτηση on line πρέπει να προταθεί ένα ασφαλιστικό πακέτο που θα μειώσει εν μέρει την απαλλαγή.

Η απαλλαγή ποικίλλει, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος. Το προσωπικό μας, είτε στο Τμήμα Κρατήσεων ή στο γραφείο, θα είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την απαλλαγή που αντιστοιχεί στην κατηγορία του οχήματος που επιθυμείτε να νοικιάσετε.

Εάν μια νέα ζημιά σημειώνεται όταν το όχημα επιστραφεί, θα χρεωθείτε με το αντίστοιχο ποσό επισκευής (συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιβαρύνσεις λόγο ακινητοποίησης ). Εάν είναι χαμηλότερη από την απαλλαγή ευθύνης, η διαφορά θα επιστραφεί.
Αν η Karent είναι σε θέση να ανακτήσει το κόστος των ζημιών της από τρίτου υπευθύνου, θα σας επιστραφεί στο ακέραιο.

Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών είναι μία προαιρετική κάλυψη, που περιορίζει την ευθύνη του πελάτη από το κόστος επισκευής ζημιών στο όχημα ενοικίασης, εφόσον το όχημα χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους όρους της μίσθωσης.

Το βασικό μίσθωμα περιλαμβάνει απλή ασφάλεια προς τρίτους

Τρόποι πληρωμής

Η χρεωστική κάρτα μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Η ενοικίαση θα πρέπει να καταβληθεί κατά την επιστροφή του οχήματος, εκτός αν έχετε κάνει κράτηση με προπληρωμένη τιμή (Pay online). Σε αυτή την περίπτωση η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί για το ποσό ενοικίασης κατά το χρόνο κράτησης. Για τις μη προπληρωμένες κρατήσεις, απαιτείται προκαταβολή κατά τη στιγμή της παραλαβής πληρωμή στο τέλος της ενοικίασης.
Τα αποδεκτά μέσα πληρωμής είναι οι πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, κουπόνια και τα μετρητά.

Τιμές

Ναι, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά από την Karent και να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος, χωρίς να κάνετε μια κράτηση. Συμπληρώνεται μόνο η σελίδα εισόδου στην ιστοσελίδα Karent και κάντε κλικ στο “Select My Car”. Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση σε αυτό το διάστημα και με αυτές τις λεπτομέρειες απλά συνεχίσετε πατώντας το κουμπί “Κράτηση”.

Η συνολική τιμή ενοικίασης σας υπολογίζεται με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται κατά τη στιγμή της κράτησης. Το συνολικό ποσό θα περιλαμβάνει τυχόν extras που θα επιλέξετε κατά τη διαδικασία κράτησης.

Η κράτηση σας από την Karent περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις που αντιστοιχούν στα κριτήρια της. Οι χρεώσεις είναι τυπωμένες στην επιβεβαίωση της κράτησης που θα λάβετε. Οι τιμές είναι εξασφαλισμένες για την εκμίσθωση που σχετίζονται με την επιβεβαιωμένη κράτηση.

Η ενοικίαση σας περιλαμβάνει όλες τις υποχρεωτικές επιβαρύνσεις που αντιστοιχούν με τα κριτήρια της κράτησής σας. Αυτή η προσφορά γενικά περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:
Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) ή οποιοδήποτε άλλο τοπικό φόρο
Απεριόριστα χιλιόμετρα.
Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.

Όταν νοικιάζετε ένα όχημα από την Karent, πάντα παρέχετε ασφάλεια προς τρίτους που καλύπτει την ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις.
Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνεται αυτόματα στην ενοικίαση χωρίς επιπλέον κόστος. Παρακαλούμε ελέγξτε το αυτοκίνητο κατά την παραλαβή. Κατά τη στιγμή της κράτησης παρουσιάζετε πάντα μια σύνοψη των καλύψεων που περιλαμβάνονται ή εξαιρούνται.

Η Karent προσφέρει απεριόριστα χιλιόμετρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να οδηγείτε όσο θέλετε. Ωστόσο, συνιστούμε ότι κανένας οδηγός δεν πρέπει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή / και χωρίς να κάνει τα απαραίτητα διαλύματα για ανάπαυση.

Υπηρεσίες

Ναι, μπορείτε να ελέγξετε το “Chauffeur Service” στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην κορυφή της αρχικής σελίδας.

Πλοήγηση στον Ιστότοπο

Για την ασφάλειά σας, αν παραμείνει ανενεργός στο δικτυακό τόπο για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, κλείνουμε τη σύνδεση με το σύστημα μας για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται αφαιρούνται με ασφάλεια. Για την επανεκκίνηση της διαδικασίας κάντε κλικ στο link.

Η online υπηρεσία κρατήσεων βρίσκεται σε έναν ασφαλή διακομιστή που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής.
Το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) κρυπτογράφησης.

Η SSL κρυπτογραφεί όλες τις επικοινωνίες μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή μας, ώστε οι πληροφορίες να μην μπορούν να υποκλαπούν.

Για να επικοινωνήσετε με την Karent ανατρέξτε στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας

x

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

I accept I decline Learn More about our Cookie Policy